Oopsies!

Vilka vårkänslor man får! Min dag började med att vispa ihop Oopsies - ett glutenfritt bröd gjort på färskost och ägg som är väldigt lätt att tycka om, till och med om man är svan. :)
 
Brödet har dock väldigt kort hållbarhet, men jag kan lova att ingenting blir över i mer än en dag!
 
 
 
Oopsies:
3 ägg
100 gram färskost
1 nypa salt
1 msk vetekli
1 tsk bakpulver

Sätt ugnen på 200 grader.

Separera gulorna från vitorna och rör ihop gulorna med vetekliet.

Vispa äggvitorna till ett hårt skum och vänd ner lite salt mot slutet.

Vispa gulorna i en annan bunke tillsammans med färskosten, vetekliet och bakpulvret.

Vänd ner färskostsmeten i vitorna försiktigt så att luften stannar kvar i blandningen.

Klicka ut på bakplåtspapper och grädda  i 10 minuter.

Kommentera här: