French toast roll-ups med äppelfyllning och äppelmos







4 äpplen
3 msk vatten
2 msk (30g) smör
1 tsk kanel
75 g strösocker
1 msk majsstärkelse
2 msk vatten
Skala och skiva äpplena.
Lägg smör och kanel i en kastrull och låt smöret smälta.
Tillsätt sedan vatten, äppelbitar och socker och låt det puttra på medelvärme under lock ca 4-6 minuter tills äppelbitarna mjuknat.
Red av med majsstärkelse utrört i vatten och låt puttra någon minut.
Kyl ner äppelpajfyllningen.
Skär bort kanterna på brödet och kavla ut varje brödskiva så den blir tunnare.
Bred på philadelphiaost och lägg på äppelpajfyllningen.
Rulla ihop.
Blanda ägg och vispgrädde i en skål.
Lägg smör i en stekpanna och låt det bli varmt.
Doppa rullarna i äggblandningen och stek dem med skarven nedåt till att börja med.
Stek dem runt om på medelvärme tills de fått en fin gyllene färg.
Blanda ihop strösocker och kanel i en skål och doppa de varma rullarna i sockerblandningen.
Lägg rullarna i en ugnsform och grädda i 8 minuter på 180 grader.
Låt de svalna något och servera med äppelmos och vispad grädde.
2 krm askorbinsyra