You had me at Jell-O

Mina pannacottor flirtar väldigt ofta med jell-O och denna gång var inget undantag... 
 
 
Se tidigare inlägg för recept på båda.

Glad midsommar

Nåja... vädret är väl ändå inte allt..? Plåster på de regndränkta såren fick gästerna, middagen och denna hallonfyllda marshmallowcheesecake bli.
 
Slutet gott; allting gott. ;) Glad midsommar på er!
 
 
 
Marshmallowcheesecake:
100 g smör
200 g digestivekex
300 g marshmallows
2 dl mjölk
500 g cream cheese
1/2 tsk vaniljextrakt eller vaniljsocker
1 1/2 dl vispgrädde
400 g frysta hallon

Smält smöret, rör ner kexen och pressa ut i en bakform.

Smält marshmallows och mjölk på låg värme. Skeda upp i en skål och låt svalna.

Vispa cream cheese med vanilj tills det är helt slätt.

Vänd ihop med den kalla marshmallowssmeten, rör sedan ner den vispade grädden.

Strö tinade hallon över kakbottnen, spara hälften.

Klicka upp smeten. Låt stå i kylen tills den stelnat.

Purea resterande hallon. Sila och skeda över såsen vid servering.