Can I get a #teamsanta? 💛

Vill du sprida glÀdje till mÄnga denna jul? Stockholmare, följ med och spendera en eftermiddag Ät att packa mat till barnfamiljer som har det sÀmre stÀllt i jul! Din hjÀlp Àr guld vÀrd!

VÀstermalms församling arrangerar Basket Brigade för sjunde gÄngen i Är. Basket Brigade Àr en internationell vÀlgörenhetsrörelse som varje Är ger barnfamiljer med behov en kasse med mat i samband med stora högtider.

Du kan bidra pÄ flera sÀtt (anmÀl intresse hÀr):

  1. Du kan köpa fÀrdiga matkassar för 300 kr styck (vÀrde 400-500) genom VÀstermalms församling.
  2. För er som vill bidra med en peng gÄr det bra att klicka i 100 kr en eller flera gÄnger för att bidra till fler matkassar.
  3. Under eftermiddagen den 21 december behöver vi hjÀlp att packa matkassar. Det betyder att du kan komma till Ica FÀltöversten och packa mat i kassar med mÄnga glada, underbara mÀnniskor klockan 16:00-18:00. Det kan ta 2 timmar beroende pÄ hur mÄnga kassar vi ska packa och hur mÄnga som kommer och hjÀlper till. Alla Àr vÀlkomna frÄn 13 Är och uppÄt.
  4. Under kvÀllen frÄn klockan 18:00 behöver vi hjÀlp att köra ut matkassarna till barnfamiljerna. Det betyder att du som har körkort kommer med en bil och kör ut till församlingar och familjer runt om i Stockholm. Du fÄr en lista med adresser och levererar under hela kvÀllen beroende pÄ hur mÄnga kassar vi har och hur mÄnga som kommer och hjÀlper till.

[Detta inlÀgg Àr inte sponsrat]

Kommentera hÀr: